Ansættelse af ny praksissygeplejerske – omlægning og oplæring i nye arbejdsopgaver

  • Praktiserende læge Christian Søeby-Land, Lægerne Gl. Strandvej Nivå
  • 05-04-2021

Formål med projektet

Vi skulle ansætte en ny sygeplejerske og ville i den forbindelse forsøge at strukturere ansættelse, oplæring og løbende evaluering af den nye medarbejder. Tidligere har det været mere individuelt hvordan både ansættelser og oplæring har foregået.

Resultater

Ved at strukturere ansættelse og oplæring af en ny medarbejder oplever vi, at nye medarbejdere er bedre forberedt og mere integreret i vores klinik. Herudover har vi også inddraget øvrige medarbejdere i ansættelse og oplæring, herunder brugt deres erfaring fra deres ansættelsesprocedurer til at optimere vores ansættelsesproces.

Evaluering

Dette har resulteret i, synes vi, at medarbejdere føler sig mere trygge, når de starter i vores klinik. Derudover har medarbejderinddragelsen virket positivt for klinikken, da flere end de faste læger får et ansvar for oplæring og opfølgning af nye medarbejdere.

Økonomisk støtte

KAP-H

Kommentarer

09-03-2021 03:28 Janni Kristensen
Hej Christian og kollegaer Har I min skriftlige planer for introduktion/oplæringen og hvad der gøres i øvrigt i fbm ansættelse? Kunne være til stor hjælp og inspiration om det kunne vedhæftes Vh Janni Keistensen
09-03-2021 03:29 Janni Kristensen
..mon